lördag 17 april 2010 | Skriven av:

En nackdel med politiken är att det ofta blir resor till Stockholm. Visserligen är det bara 4 timmars tågresa från Lund till Stockholm men man blir ändå lite trött på resandet och att inte bo hemma.

I dag är det regionordförandeträff. Miljöpartiets regionordföranden träffas tillsammans med regionala valsamordnare. På programmet finns att Peter Eriksson pratar om det senaste i rikspolitiken. Vårbudgeten är extra het nu och förhandlingar pågår. Kan tyvärr inte avslöja några hemligheter.
Förhandlingarna går bra men det finns en del knäckfrågor som behöver lösas.
Så är det alltid när man ska samarbeta, dvs många viljor ska enas.

Valet den 19 september borde bli det bästa någonsin för Miljöpartiet. Mycket talar för det. Dels är det opinionssiffror, antalet medlemmar som ökar men även det faktum att moderaterna planerar speciella kampanjer mot Maria och miljöpartiet.

Kategori: valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>