söndag 21 mars 2010 | Skriven av:

En amerikansk näringsfysiolog, Joann Bruso, 62, bloggar om hälsosam mat för barn. Hon har gjort en liten test och bevarat en ”Happy Meal” från Mc Donalds i ett år. Hon har haft den i sin bokhylla i rumstemperatur.
Hennes make var tveksam till försöket eftersom han trodde att det skulle bli luktproblem, problem med myror, med möss.
Men det blev inget av detta.
På bilden nedan kan man se att det inte hänt så mycket med ”Happy meal”-måltiden. Den har sjunkt ihop något men någon nedbrytning har inte skett. Vilket det borde ha skett om det inte finns en massa konserveringsmedel tillsatta.
Vad händer med dessa konserveringsmedel när de kommer in i vår kropp?
Hur reagerar vår kropp på dessa?
Detta borde vara tillräckligt skäl att undvika snabbmat från Mc Donalds.
Om det nu är sant!

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>