måndag 21 januari 2008 | Skriven av:

Enligt SDS:
”Trots alla rapporter om växthusgasernas allvarliga konsekvenser ökade utsläppen av koldioxid från trafiken med över en halv miljon ton mellan 2006 och 2007, visar siffror från Svenska petroleuminstitutet.
– Det måste till politiska styrmedel. Drivmedlen måste helt enkelt bli dyrare. En annan åtgärd vore att deklarera varor utifrån vilka koldioxidutsläpp de ger upphov till, säger landskapsekologen Christer Nilsson till SVT:s Västerbottensnytt.”

Det är verkligen skrämmande att trots att klimatproblemen har kommit på dagordningen så går utsläppen i fel riktning.
Trots ökningen av antalet miljöbilar.

Kategori: klimat, trafik
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>