torsdag 12 november 2009 | Skriven av:

Har precis gjort färdigt affischen som vi ska använda när Maria Wetterstrand besöker Lund tisdagen den 24 november mellan kl. 16-17. Hon kommer till Stadbibliotekets Atriumgård i Lund. Maria kommer bl a att berätta vad som borde sägas på toppmötet som hon nu inte får åka till pga att alliansregeringen minskat antal platser. I början av september erbjöd miljödepartementet riksdagen ytterligare några platser till klimattoppmötet i Köpenhamn i december, med hänvisning till mötets ”särskilda betydelse”. Men på onsdagen, ett bra tag efter att frågan behandlats av riksdagens talman och Miljöpartiets språkrör Maria Wetterstrand utsetts till representant, backade departementet från beskedet.
Nu får Maria en chans i Lund att prata om vad som borde sägas i Köpenhamn.
Efter Maria kommer Miljöpartiet i Lund att berätta om vad som behöver göras i Lunds kommun. Detaljer om programmet är ännu inte klart.

MariaAffisch

Kategori: klimat, miljö, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>