fredag 4 september 2009 | Skriven av:

Här i Smygehamn behövs det inget kösystem till badbryggan. I alla fall inte idag. Det blåser rätt bra men temeperaturen är rätt så hög så det skulle nog gå att bada utan problem. Det blev i alla fall en skön promenad längs havet. Det är lite speciellt att gå längs havet och titta ut över ett brusande vattenhav. Man får gå lite framåtlutad för att kompensera för vinden. Inte var dag man ser horisonten på detta vis. Det är en speciell känsla med vatten och dessutom befinna sig på den sydligaste punkten i Sverige.

Är i Smygehamn på Kommunförbundet Skånes styrelsekonferens som håller på till lunch idag. Sedan får det bli återresa till Lund för att hinna jobba lite innan det blir “helg”. Inga möten denna helg så det blir 100% koloni. Det är nog enda helgen denna höst som det är så så det gäller att passa på och njuta.

Smyge_sep2009

Träffar: 0

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>