lördag 31 maj 2008 | Skriven av:

Nu har jag inte varit ledig en hel helg på väldigt länge. Denna helgen kommer jag dock att vara helt ledig i alla fall kommer jag att tillbringa den på kolonin om vädret tillåter.
Tänker nog även lösa melodikrysset sittandes i trädgården och dricka grönt te och njuta av det gröna och fågelkvittret.
Rosorna har börjat blomma vilket även det är rekord tidigt. Förra året blommade rosorna flera gånger får se om de orkar med det i år också.

Den första nävan har nu slagit ut. Bladverket blir större och större för varje år och blomningen brukar även den bli stor.

Nu börjar terminens politiska aktiviteter gå mot sitt slut. Höjdpunkten blir budgetfullmäktige i juni. Sedan blir det lugnt till augusti då det börjar igen. Under sommaren så är det visserligen inga möten men helt går det inte att släppa politiken.

Kategori: koloni, livsstil
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/yngve/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>