lördag 2 maj 2009 | Skriven av:

Härligt att väderprognosen slog fel och att det blev sol och värme även idag. temperaturen på natten var dock låg.
Nu börjar aprikosblommorna att förvandlas till aprikoser. Det finns nu många små aprikoser men tyvärr blir alla inte mogna aprikoser. Många faller av innan de blir gula och goda. Har hört att det blir små aprikoskart även om blomman inte har blivit befruktad och att karten sedan faller av.
Även om det inte blir så många aprikoser så är de som blir välkomna. De smakar verkligen gott. De godaste aprikoser jag någonsin ätit. Kanske för att det har mognat på trädet av solen och att vi äter dem solvarma.
aprikos_2maj2009

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>