måndag 5 maj 2008 | Skriven av:

Även om jag sover rätt bra när jag bor på hotell men så bra som man sover hemma gör jag inte. Många gånger är det konstmaterial i sängkläderna. Hemma har vi bara naturmaterial. Har precis köpt ulltäcke, ullbäddmadrass och ullkudde. Ullen kommer från frigående får som inte är utsatta för ”mulesing”. Fick lägga mycke tid på att ta reda på hur ullen kommit fram. Till slut hittade vi en leverantör som kunde ”garantera” bar hantering.

Skönt att vakna till fågelkvitter och att kunna gå ut i trädgården och njuta av färger och av dofter samt fågelkvitter.
Sedan kan man äta sin bovetegröt med äppelmos från egna äpplen.
Skönt även att få en liten katt i knäet som spinner trots lite kattallergi.

En stund i trädgården. Lite vatten på jordgubbsplantorna, purjolöken …

Sedan är man redo för att åka in till stadens brus.

Kategori: koloni, livsstil
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>