fredag 2 maj 2008 | Skriven av:

Nu har halva dagen gått på Djurens rätts riksstämma. Har precis minglat färdigt. Kul att se nya och gamla ansikten. Dessutom är det trevligt att det är en stor åldersspridning. Alltså inte bara unga veganer.
Underbart att omgärdas med människor brinner för samma sak och som inte är kopplat till egen vinning.
Ska gå på ett seminarium om tidningar och med ett speciellt fokus på Djurens rätts egen medlemstidning. Frågan om medlemstidningen och hur förbundsstyrelsen har hanterat frågan kommer att vara en fråga som kommer att debatteras i morgon. Ska medlemstidningen vara fri och självständig i förhållande till organisationen?
Detta är väl grundfrågan som jag inte tror kommer att lösas i morgon. Eftersom det kommer att vara för mycket fokus på konflikten på bekostnad av verksamheten.
Det är jobbigt med konflikter men förhoppningsvis kan organisationen lära sig av det som hänt.

Kategori: djurrätt
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/yngve/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>