lördag 21 februari 2009 | Skriven av:

Det var länge sedan det var så här mycket vinter. Det har till och med snöat så att det är vitt över allt. Ännu bättre hade det varit om det vart några minusgrader till så att snön inte bara blir blask.

Blir det lite sol i morgon kan det bli en mysig dag på kolonin. Hade tänkt att gräva lite i landen men det blir nog inget av det. Det är inte ofta vi ser vår koloni i vínterskrud.

Annars har det varit en lugn dag idag. Var ute en stund och handlade bröd i den nya brödaffären där “Bengtssons Ost” låg tidigare. Brödbutiken är populär det är långa köer man kan tro att det är ransoneringstider. Hittills har vi bara köpt ett sorts bröd, ett danskt rågbröd. Det är jättegott.

Det är trevligt att kunna köpa färska bröd i lösvikt utan plastpåsar. Bröden bakas i “affären” så doften av nybakat bröd ökar köpsuget.

Nästa vecka är det kommunfullmäktige. Denna gång är det bara några få beslutsärenden och så blir det en information om det pågående Översiktsplanearbetet (ÖPL).

Kategori: koloni, livsmedel
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/yngve/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>